Tjänster - Landqvist Mekaniska
16440
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16440,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.1568212581,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Tjänster

Allmänt

Några exempel från vår produktionsutrustning…

 

En av de viktigaste delarna i produktionskedjan är att vi snabbt skall ha tillgång till material för att kunna börja arbeta med en kundorder. Därför har vi ständigt ett omfattande råvarulager

Första steget i bearbetningskedjan hos de allra flesta produkter vi tillverkar utgår oftast från olika kvalitéer av stångstål eller plåt i dimensioner mellan 2 – 50 mm.

Från plåt skär vi ämnen med så hög precision som möjligt med hjälp av laser, plasma eller traditionell gas beroende på vilken teknik som passar bäst.

Stor del av detaljer som kapas eller skäres genomgår någon typ av efterbehandling innan fortsatt bearbetning sker, vilket kan var allt från svetsning till bockning eller i någon av våra fleroperationsmaskiner.

Där ytbehandling önskas har vi möjlighet att erbjuda ett stort utbud genom ett antal upparbetade ytbehandlingsleverantörer.

Ibland finns det ett behov av kund ett erhålla en monterad enhet bestående av två eller fler komponenter, detta ser vi som en naturlig del i förädlingskedjan.

När det uppkommer önskemål som vi inte kan hantera med befintlig maskinpark har vi ett väl utbyggt kontaktnät för dessa tjänster.